• С отстъпка
  • New
Грим на очите Пигментированный, Блясък Сенки За очи-Висока Наситеност на Цветовете Широко се Използва Водоустойчив за Танцови Партита(#7)

Грим на очите Пигментированный, Блясък Сенки За очи-Висока Наситеност на Цветовете Широко се Използва Водоустойчив

 
BGN 8.39

Сума
В магазина

Добро възпроизвеждане на цветовете : Блестящи сенки за очи с висока наситеност на цветовете, лесно се нанася и се смесват, подходящи за различни случаи.Широко се използва : Сенки за очи са подходящи за ежедневна употреба, работа, срещи, пътувания и т.н. Може да се използва за танцови партита, сватби или всяка ситуация.Фина пудра на прах : Бебешката пудра на прах сенки за очи, блясък и лесно окрашиваемая, ще ви направи красива и очарователна грим.Дълъг срок на експлоатация : Искрящи сенки за очи водоустойчив и не е лесно изчезват, което ви позволява да запазите нежен грим в продължение на целия ден.Безопасна за използване : на Прах сенки за очи е изработена от безопасни материали, не съдържа талк, не запушва порите и да не причинява акне.Функция : 1. Безопасна за използване : на Прах сенки за очи е изработена от безопасни материали, не съдържа талк, не запушва порите и да не причинява акне.2. Тънък прах : Лек прах сенки за очи, лак и лесно да се боядиса това, което те прави красив и очарователен грим.3. Добро възпроизвеждане на цветовете : Блясък сенки за очи с висока наситеност на цветовете, лесно се нанася и се смесва идеално подхожда за различни поводи.4. Дълъг срок на експлоатация : искрящи сенки за очи водоустойчив и не е лесно да изчезнат, позволяват да нежен грим в продължение на целия ден.5. Широкото използване на : сенки за очи са подходящи за ежедневна употреба, работа, срещи, пътувания и т.н. Може да се използва за танцови партита, сватби или всяка ситуация.Спецификация : Тип елемент : Eyeshadow Net Съдържание : 3g / 0.1 ozМатериал : ABS Списък на пакетите : 1 x Eyeshadow Note : Моля, обърнете внимание, че продуктът е под формата на прах, а не пресована прах, уверете се, че не възразявате срещу това, преди пускането на поръчката.


Основни свойства

Item Type:
Eyeshadow
Net Content:
3g / 0.1oz
Material:
ABS
Package List:
1 x Eyeshadow :
Please kindly note that the product is in powder form, not a pressed powder, make sure you would not mind it before making the order. :

Избор на купувачи