• С отстъпка
  • New
Пыльник от пера, устойчив на абразия Лесен за използване, Лек, Прост стил на Електрически Инструмент за почистване на прах Въртящи за Тавани за Маси за обзавеждане ?

Пыльник от пера, устойчив на абразия Лесен за използване, Лек, Прост стил на Електрически Инструмент за почистване

 
BGN 19.91

Сума
В магазина

Изящна изработка, прост стил.Този вид на пухкава, парцали, пера лесен, красив и практичен.Парцал от пера, за да е мека и космата, тя лесно се почиства трудно е да мъртви ъгли.Колектор на прах е изработен от ABS материал, който е износостойким и здрав.Тази парцал от пера, за да има широка гама от приложения, който може да се използва за почистване на мебели, маси, таван, клавиатури и т.н., Електрическа прахосмукачка е малък и лек, много удобен за съхранение, не заема твърде много място и е добър помощник за почистване на дома.Функция : 1. Електрическа прахосмукачка е малък и лек, много удобен за съхранение, не заема твърде много място и е добър помощник за почистване на дома.2. Тази перьевая парцал разполага с широка гама от приложения, които можете да използвате за почистване на мебели, маси, таван, клавиатури и т.н. 3. Изящна изработка, прост стил.Този вид на пухкава, парцали, пера лесен, красив и практичен.4. Средство за премахване на прах, произведени от материал ABS, който е износостойким и здрав.5. Пыльник от пера, за да е мек и пухкав, и може лесно да го отстраните мъртвите ъгли, които са трудно да се получи.Спецификация : Тип елемент : Перо Duster Material : ABS Тегло : прибл. 453 г / 16 унции Категория : Инструменти за почистване Характеристики : лесен, практичен, устойчив на абразия, здрав, лесен за използване от приложения : за мебели, маси, тавани, клавиатура и т.н. Батерия : 4 батерии тип АА (в комплекта не са включени)Как да използвате : 1. Отворете долния капак на отделението за батерията и поставете 4 батерии тип АА (в комплекта не са включени).2. Задайте пыльник от пера, натиснете превключвателя за използване, пыльник от пера разполага с голям и малък размер, можете да го настроите според вашите нужди.3. В относително високи места, може да зададете рафт за премахване на прах и почистване.4. Парцал от пера, за да може да се мие директно с вода.Осъществяване списък : 1 х домакин (батерии в комплекта не са включени)2 х четка (1 x малка четка, 1 х голяма четка)2 х удлинитель3 х адаптер1 х ръководство Забележка : Машината не може да се измие директно с вода, което ще доведе до увреждане на продукти!.


Основни свойства

Item Type:
Feather Duster
Material:
ABS
Weight:
Approx. 453g / 16oz
Category:
Cleaning Tools
Features:
simple, practical, wear-resistant, durable, easy to use
Application Range:
furniture, desks, ceilings, keyboards, etc.
Battery:
4 x AA batteries (not included)
How to Use:
1. Open the bottom battery cover and install 4 AA batteries (not included). :
2. Install the feather duster, press the switch to use, the feather duster has large and small size, you can install it according to your needs. :
3. In relatively high places, you can install a shelf to remove dust and clean. :
4. The feather duster can be washed directly with water.  :
Package List:
1 x Host (Battery Not Included) :
2 x Brush (1 x Small Brush, 1 x Large Brush) :
2 x Extension Bracket :
3 x Adapter :
1 x Manual :
The machine cannot be washed directly with water, which will cause damage to the product! :

Избор на купувачи