• С отстъпка
  • New
Светлина украса на кола с 5 метра/16.4 футами Светлина украса Led светлини на колата осветяват част модификация на колата студена светлина El(магента)

Светлина украса на кола с 5 метра/16.4 футами Светлина украса Led светлини на колата осветяват част модификация

 
BGN 40.40

Сума
В магазина

[Без огъване] Тази автомобилна декоративна светлинна лента може свободно да се огъват, да се прилага или да се мотае, за да направи всяка графика.Дължина може да се отреже, и тя е лесна за използване.Вътрешна студена светла штепсельная вилица може да се инсталира свободно и няма да се отрази на светлината. [Ниска консумация на енергия, дълъг живот] Колан украса на колата има ниска консумация на енергия, 50~70% от светлина LED, 20~40% от светлина ред, и 1~10% от неонови светлина.Той е безопасен за използване, е водоустойчив, не съдържа радиация и има срок на експлоатация 10 000 часа. [Мека и не ослепителен] Продуктът приема на професионална технология, дизайн, изработен в съответствие със стандартните изисквания и стриктно трябва да се заводскому контрол на качеството.Меко осветление, липсата на отблясъци, безопасно шофиране и стилно осветление могат да увеличат вашето удоволствие от шофирането. [Висококачествени материали] е Изработена от висококачествени материали, тя е по-устойчива на износване, по-устойчив на абразия, траен и има дълъг срок на служба.Професионално производство, висока производителност.Направете така, че колата работи по-ефективно. [Лекота на инсталиране на] Удобен дизайн, без допълнителни настройки.Лепило не е необходимо.Поставете страничната част е директно в пространството на вратата или на арматурното табло, за да се избегнат проблеми с инсталирането.Всяка група студена светлина се управлява независимо и може да бъде свързан с оптични интерфейса, по желание.Спецификация : Тип елемент : Автомобили декоративен светлина Дължина на лента : прибл. На 5 метра / 16,4 фута Диаметър светлинна лента : прибл. 2.3 mm / 0.1 in, с ръба на шевни 5mm 9 цвята(по избор) : бял, син, ледено синьо, лилаво, червено, оранжево, розово, зелено, ЖелтыйЭтот продукт не трябва да се залепят директно постави настрана, в пространството на вратата или на арматурното табло, без проблеми инсталация.Всеки набор от студена светлина се управлява независимо и може да бъде свързан към световому интерфейс, по желание.Списък с пакети : 1 x Запалката Drive1 x Автомобили декоративна светлинна ивица Забележка : 1. Студена светлина трябва да бъде свързан към който да се докарване.Не може да се свърже директно към източник на захранване. 2. Светлина ccold може да се отреже по желание, но опашката трябва да бъде сплющен, а отрезанная част трябва да бъдат най-различни. 3. Вътрешна студена светлина вилица се определя и скручивается по желание, което не оказва влияние на светлината. 4. Моля, проверете номер на вашия продукт, съответната информация е само за справка. 5. Ако не сте сигурни в продукта, моля, свържете се с нас преди да купите, за да се избегне ненужното възстановяване, благодаря! 6. Нов стил и стар стил, се изпращат на случаен принцип.


Основни свойства

Item Type:
Car Decorative Light StripLength
Package List:
1 x Cigar Lighter Drive1 x Car Decorative Light Strip
Note:
1. Cold light must be connected to the drive to be used. It is not possible to connect directly to the power supply. 2. The ccold light can be cut off at will, but the tail needs to be flattened, and the cut part needs to be driven to be bright. 3. The interior cold light plug is installed and twisted at will, which does not affect the light. 4. Please double check the part number of your item, matching information is for reference only. 5. If you are unsure of the item, please contact us before buying to avoid unnecessary return, thanks! 6. New‑style and old‑style are shipped randomly

Избор на купувачи